12309959_853342524780167_5299078660669790258_o

Etika dhe morali në suksesin e një kompanie.

   Startup Grind Tirana. I ftuar: Genci  Likoskëndaj. Intervistues: Endri Mataj Genci Likoskëndaj është lindur dhe rritur në qytetin e Fierit, në periudhën më të mirë që ka kaluar ai qytet, vitet ’80-’90 ku ai qytet ka qënë vërtet në dinamikë të plotë, si në fushën e arsimit, sporteve, kulturës, gjithashtu me diversitetin që ne[…]

12189604_835673593213727_519260478226194256_n

Faktorët që ndikojnë në suksesin e një kompanie – Renis Tërshana

Renis Tërshana, themelues dhe drejtues i kompanisë R&T Group ishte i ftuari i rradhës në Startup Grind Tirana, për muajin Tetor. Z. Tërshana ndau me të pranishmit fillimet e tij në biznes në Shqipërinë e viteve 1995, ku sipas tij – gjithçka dukej si kaos. Në një situatë të tillë, Tërshana thotë se kompania që[…]

12003379_997530883700293_6983129748634463586_n

Trajnim ‘Android 101′ nga Garazh: 4 Nëntor 2015

Tiranë, (04 Nëntor 2015) – Këtë javë Garazh vjen me një trajnim shumë interesant, Android 101. Është e vërtetë që shumë aplikacione në Shqipëri prodhohen për Android në fillim. Ekperienca e parë e shumë programues app-esh në Shqipëri gjithashtu është me një aplikacion në Android. Pikërisht për këtë arsye Garazh do të organizojë këtë trajnim ku Erjon Çuni do[…]